Conferința de Medicina de Familie Timișoara 2020

INVITAŢIE DE SPONSORIZARE SI DE PARTICIPARE LA
CONFERINŢA INTERNAŢIONALA DE MEDICINĂ FAMILIEI,
“MEDICINA DE FAMILIE, BAZA UNUI SISTEM MEDICAL MODERN” Ediţia I-a

23-25 Octombrie 2020

Conferinţa îşi doreşte să aducă împreună Medicii Specialişti practicieni de Medicină de Familie, din zona de vest a României precum şi de la nivel naţional sau internaţional, alături de lumea academică şi să contribuie la creşterea nivelului de informare şi colaborare între medicina clinică şi lumea universitară.

Dorim o mai mare implicarea a medicilor de familie, care să participe la studii clinice şi să se implice cât mai mult la dezvoltarea medicinei bazate pe dovezi în sectorul medicinei primare.

Este momentul unei reale deschideri şi colaborări strânse între medicii de familie clinicieni, şi cadrele didactice de la diferitele specialităţi medicale, în vederea oferirii unor servicii medicale de bună calitate pacienţilor noştri care sunt întotdeauna alături de noi.

Dorim să precizăm că medicina de familie este singura specialitate care se adresează în egală măsură atât omului sănătos cât şi pacientului. De aceea ne dorim crearea unor reţele strânse de colaborare pe de o parte cu pacienţii noştri dar şiş a contribuim la crearea unor reţele de colaborare cu lumea universitară şi colegii medici de familie de pretutindeni.

Stimaţi colaboratori,

Societatea Timiş de Medicină de Familie anunţa organizarea CONFERINŢEI DE MEDICINĂ DE FAMILIE TIMIŞOARA 2020, cu tema MEDICINA DE FAMILIE, BAZA UNUI SISTEM MEDICAL MODERN, şi va invita participaţi alături de noi, în calitate de sponsori, astfel:

Sponsor platină – 6000 euro

Sponsor gold – 5000 euro

Sponsor silver – 4000 euro

Taxa de participare pentru medici este următoarea:

Înainte de 31.08.2020 – 150 lei pentru membri Societăţii

200 lei ne membri

După 31.08.2020 – 250 lei pentru membri Societăţii

300 lei ne membri

Pentru studenţi, participarea este gratuită.