Termeni si conditii

Bine ați venit pe site-ul web al SOCIETATEA TIMIS DE MEDICINA FAMILIEI (denumită în continuare “Asociația”, “noi”, “nostru”, sau “site-ul”). Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor prezentului acord (denumit în continuare “Termeni și Condiții”). Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Scopul Site-ului Site-ul oferă informații despre activitățile și știrile Asociației de Medicină de Familie Timiș. Accesul la anumite resurse și funcționalități poate fi restricționat membrilor asociației sau altor categorii de utilizatori, după caz.
  2. Drepturi de Autor Conținutul site-ului, inclusiv texte, imagini, grafice, logo-uri, design, cod sursă și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și aparțin Asociației sau altor terțe părți. Utilizarea, copierea, sau distribuirea acestor materiale fără permisiunea expresă a Asociației este interzisă.
  3. Confidențialitate Informațiile personale colectate prin intermediul site-ului sunt supuse Politicii noastre de Confidențialitate, disponibilă separat pe site. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor personale conform acestei politici.
  4. Utilizatori înregistrați Accesul la anumite părți ale site-ului poate necesita înregistrarea și crearea unui cont. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității datelor contului dumneavoastră și pentru activitățile desfășurate în contul dumneavoastră. Asociația nu va fi responsabilă pentru utilizarea neautorizată a conturilor.
  5. Comunicare Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să primiți comunicări de la Asociație, inclusiv știri, actualizări sau notificări privind evenimentele și activitățile Asociației. Puteți opta să nu mai primiți astfel de comunicări în orice moment.
  6. Conținut generat de utilizatori Asociația poate permite utilizatorilor să contribuie cu conținut sub formă de comentarii, mesaje sau alte materiale. Prin contribuția cu astfel de materiale, sunteți de acord că acestea nu vor încălca drepturile de autor ale altor persoane și nu vor conține conținut defăimător, obscen sau ilegal.
  7. Link-uri către terțe părți Site-ul poate conține link-uri către site-uri web deținute sau operate de terțe părți. Asociația nu are control asupra conținutului sau practicilor de confidențialitate ale acestor site-uri și nu își asumă nicio responsabilitate pentru ele.
  8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Asociația își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Versiunea actualizată va fi publicată pe site, și utilizarea ulterioară a site-ului va constitui acceptarea modificărilor.
  9. Încetarea Asociația își rezervă dreptul de a înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la site în orice moment, fără notificare prealabilă, în caz de încălcare a acestor Termeni și Condiții sau a legilor aplicabile.
  10. Contact Pentru întrebări sau comentarii referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.