Congresul National de Medicina Familiei, Ediția a IX-a, online

Stimați colegi,

Păstrând tradiția chiar și în aceste vremuri grele de luptă cu inamicul invizibil, virusul SARS CoV-2, reînnoim invitația de înscriere la cea de-a IX-a ediție a congresului Societăţii Naţionale de Medicină Familiei, eveniment ce se organizează o dată la patru ani, virtual de această dată. În acest an, congresul se va desfășura online, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2020. 

Vă puteți înscrie gratuit, accesând următorul link:

https://cnmf.mediamed.ro/

Vă informăm şi va de asemenea invitam cu drag să participaţi la Sesiunea Ştiinţifică a Grupului de Excelentă în Ecografie al SNMF, în data de 31. Octombrie 2020, Sâmbătă dimineața de la orele 9-11.30. Vă informăm că avem invitaţi personalităţi de seamă din Şcoala de Ecografie Naţională şi anume pe domnul Prof. Sporea Ioan, pe domnişoara Prof Viorela Enachescu (Preşedintele Societăţii Naţionale de Ultrasonografie) şi pe domnul dr Octavian Neagoe medic primar chirurgie în care vom aborda împreună o serie de teme importante legate de ecografie clinică atât cu scop diagnostic cât şi terapeutic în practica medicului de familie văzută din perspectivele echipei medicale interdisciplinare. 

Vă așteptăm cu drag să participați la toate sesiunile Congresului Naţional de Medicină de Familie cât şi în mod special la secţiunea Grupului de Excelenta coordonat din Timişoara. 

Vă informăm că puteţi găsi invitaţii de participare la Conferinţele Naţionale organizate online sau la care participa Societatea Profesională a Medicilor de Familie din Timiş fie direct pe site-ul Societăţii Timiş de Medicină Familie:

https://stmf.ro/

Fie pe linkul de facebook unde pot participa şi au acces toţi medicii de familie din zona de vest:

https://www.facebook.com/groups/263679844991134/?ref=share

Toate cele bune şi să rămânem sănătoşi! Împreună vom deveni mai respectaţi.


Dr. Mihai IACOB, 

Preşedinte Asociaţia Timiş de Medicină Familiei. 
Coordonator Naţional al Grupului de Excelenta în Ecografie al SNMF.

Leave a comment