Curs POCU – ”Abordarea copiilor cu tulburări de spectru autist”

Buna ziua,
Va invitam sa participati la atelierul POCU: CREȘTEREA NIVELULUI DE COMPETENŢE PROFESIONALEALE MEDICILOR DE FAMILIE IMPLICAŢI ÎN ABORDAREACOPIILOR CU TULBURĂRI DE SPECTRU AUTISTAtelierul va avea loc in perioada 23-25 august. In prima zi , atelierul va incepe la ora 13,30 , ulterior va vom anunta si locatia ( dupa inscrierea participantilor).Va transmitem atasat formularele ce trebuie completate pentru inscriarea la cursuri a unui numar de 20 medici de familie din jud. Timisoara.
De asemenea dosarul de inscriere va contine urmatoarele documente in copie, conform cu originalul:

  • 1. Carte de identitate
  • 2. Diploma de licenta
  • 3. Contractul cu casa de asigurari de sanatate valabil la data inscrierii ( inclusiv ultimul act aditional de prelungire)
  • 4. Certificat de casatorie/ hotarare judecatoreasca de divort ( daca este cazul)
  • 5. Certificat membru CMR cu viza la zi.


Medicii se pot inscrie la toate cele trei cursuri, respectiv: autism (C2), boli cardiovasculare (C1) si malformatii congenitale (C4).Primul curs de autism va avea loc in weekend-ul 23-25 august 2019, celelalte se vor comunica ulterior.
BENEFICII:- cursul este 100% gratuit- se primesc credite EMC ( maxim 30 credite participand la doua cursursuri)- fiecare participant primeste o TABLETA gratis ( indiferent de numarul de cursuri la care participa) .
Totodata veti regasi in atasament un scan- model completat (de ex. ANEXA 2 se completeaza doar pana la pag. 4 ).Am rugamintea de a nu completa data pe formulare, o sa o completam noi ulterior pentru a putea raporta in functie de activitatea noastra!
Pentru inscriere si orice nelamurire va rog sa nu ezitati sa ne contactati:Cornelia Chincisan – 0722343701 , salarizare@dspalba.ro <mailto:salarizare@dspalba.ro>Anca Zdranc – 0746259402
Va multumim pentru intelegere si colaborare!
Cu deosebita consideratie,Echipa de proiect DSP ALBA

Leave a comment