EFSUMB Endorsed Course – The Point of Care Ultrasonography in Family Medicine – Brasov, 4-5 Octombrie 2019

Stimaţi colegi,
Vă invităm să participaţi la urmatorul Workshop de Point of Care Ultrasonography în Family Medicine, care este organizat de către Grupul European de Lucru în Ultrasonografie EUVEKUS, prin intermediul Federaţiei Europene de Ultrasonografie – EFSUMB, si care va avea loc la Braşov, România, în data de 4-5 Octombrie 2019, la sediul LIAMED Bd. Griviţei, nr. A8, Brașov Tel. 0268 327 490 – office@liamed.ro <mailto:office@liamed.ro>
“EFSUMB Endorsed Course: The Point of Care Ultrasonography în Family Medicine – Basic principles of Thyroid Ultrasonography în the current medical practice and modern assessment of diffuse and focal pathology.”
“EFSUMB Endorsed Course – The Point of Care Ultrasonography în Family Medicine – Principii de baza de Strain Elastografie în practică medicală curentă”.
Precizăm că este un workshop de ecografie acreditat și recomandat de EFSUMB și susținut de EUVEKUS – EADUS. Prezentariile vor fi facute in limba romana.
Vă precizăm că în cadrul acestui curs vom prezenta Noţiuni la nivel Basic şi Medium de POC-US abdominal, pelvian şi tiroidian în care vom încerca să reamintim Secţiuni şi Planuri standard după şcoala germana de ultrasonografie standardizat şi ne adresăm medicilor specialişti de medicină de familie, medicină internă, endocrinologie cât şi rezidenţilor în aceste specialităţi.
Infrastructura acestui curs este realizată de Compania Liamed Braşov, care ne vor pune la dispoziţie ecografe de ultima generaţie Sonoscape, cu elastografie şi fiecare dintre dumneavoastră va avea ocazia să pună mâna şi să înveţe să efectueze diverse tipuri de ecografii după şcoală germană în mod standardizat, sub îndrumarea lectorilor noştri.
INFORMAŢII SUPLIMENTARE WS BRAŞOV:
Preţ WS – 2 zile: 470 de lei (include coffee break, prânz, materiale şi diplome eliberate prin EFSUMB).
Înscrieri: E-mail: office@liamed.ro <mailto:office@liamed.ro>
Telefon: (+40)759039925
Formularele de inscriere si Programul sunt atasate la email.
MODALITATE DE PLATA:
Plata se face în favoarea societății:
LIAMED SRL
Cod fiscal: RO10188824
Nr. ORC: J08/106/1998
Cont IBAN: RO13BTRLRONCRT0305294701 deschis la Banca Transilvania, Suc. Braşov.
Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările dumneavoastră referitor la modalitatea de înscriere pe adresa:
dr.iacobmihai@gmail.com <mailto:dr..iacobmihai@gmail.com>
office@liamed.ro <mailto:office@liamed.ro>
Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie. Vă aşteptam cu drag să participaţi alături de noi.
Dr. Iacob Mihai,
Coordonator Naţional al Grupului de Lucru Ecografia MF, al SNMF.
EUVEKUS President.

Leave a comment