Întâlnire STMF și Patronatul MF Timis cu parlamentarii și asociațiile de pacienți din Timiș.

INVITAŢIE

Stimaţi colegi, am stabilit în cadrul colegiului director şi în cadrul Adunărilor Generale comune STMF şi Patronatul Timiş, realizarea unor întâlniri periodice cu parlamentarii și asociațiile de pacienți din Timiș, pentru a putea comunica şi prezenta numeroasele probleme care apar în medicina primară, baza unui sistem medical european. Credem că este binevenită o mai bună comunicare cu politicienii şi parlamentarii din Timiş pentru a putea să ne prezentăm doleanţele noastre indiferent de culoarea politică.

Vă invităm, sâmbătă 15.02.2020 ora 11, la hotel Timișoara unde va avea loc o întâlnire între reprezentanții medicilor de familie Timiș (CD ale Patronatului și STMF și reprezentanții zonali) și europarlamentar Maria Grapini (PSD), reprezentanți ai Partidului Umanist și Asociația de pacienți Timiș.

La această întâlnire se vor discuta Obiectivele medicinei de familie, cele discutate și cu deputații din Comisia de Sănătate. Ne-am bucura dacă ar mai dori să participe și alți colegi. Anunţaţi-ne să transmitem numărul medicilor care vor participa.

Colegiul Director STMF şi Patronatul Timiş.

Leave a comment