Lămpi de dezinfecţie cu Ultraviolete de tip C si echipamente de protectie individuala

Stimaţi prieteni, pacienţi şi colaboratori,

Societatea Timiş de Medicină de Familie doreşte să mulţumească din suflet tuturor celor implicaţi care au făcut posibilă, concretizarea „Proiectului de dotare cu lămpi de dezinfecţie cu Ultraviolete de tip C”, prin intermediul platformei intitulate „Medici şi Salvatori” coordonata de către „Asociaţia Timisensis” şi dotarea prin sponsorizare a majorităţii cabinetelor de Medicină de Familie din judeţul Timiş.

Mulţumim tuturor celor care au contribuit cu donaţii sau sponsorizări, pentru protejarea medicilor de familie, atât organizaţii sau asociaţii nonguvernamentale cât şi companii private.

Ştim că a fost un efort imens, atât financiar cât şi managerial al mai multor persoane implicate direct în acest proiect dificil de realizat în condiţii speciale ale Pandemiei cu noul coronavirus  SARS COV 2, având ca şi obiectiv final protejarea medicilor de familie, a personalului mediu aflaţi în permanenţă în linia întâi, dar mai ales a pacienţilor din Judeţul Timiş, care vor putea fi mai bine protejaţi de contaminarea cu acest inamic invizibil.
Precizăm că Societatea Timiş de Medicină de Familie a distribuit prin intermediul membrilor din colegiul director un număr de 232 de lămpi UVC donate prin bunăvoinţa sponsorului nostru Asociaţiei Timisensis şi a celor care au contribuit la acest Proiect realizat prin intermediul “Platformei Medici şi Salvatori”.

Lămpile UVC au ajuns la majoritatea cabinetelor de medicină primară din judeţul Timiş, ceea ce a reprezentat un mare efort atât din partea sponsorilor cât şi din partea colegilor noştri din Societatea Timiş de Medicină de Familie, care au făcut posibilă distribuţia acestor lămpi dezinfectante cât şi a tuturor materialelor de protecţie, demonstrând altruism, forţa, solidaritatea şi unitatea Colegiului Director al STMF.

Mulţumim de asemenea celorlalte asociaţii, societati şi companii care au contribuit prin donaţii sau sponsorizări pentru procurarea de echipamente de protecţie individuală necesare medicilor de familie din judeţul Timiş, şi care au fost distribuite cu sprijinul colegilor din Consiliul Director STMF, care s-au implicat personal în această perioadă extrem de dificilă pentru toti medicii din linia întâi.

Doresc să mulţumesc tuturor medicilor de familie pentru spiritul civic alături de promptitudinea de care au dat dovadă, şi mă bucur că rezultatele chestionarelor online de solicitare au fost în concordanţă cu dorinţa noastră de a susţine cât mai multe cabinete MF din Timiş în această perioadă dificilă de Pandemie Covid 19, care ne-a supus pe toţi la grele încercări, precum şi cheltuieli crescute, cu un sprijin minim din partea autorităţilor publice locale şi naţionale.

Am considerat cu toţii, cei din conducerea STMF, ca pe o datorie morală să apărăm pe toţi colegii medici de familie din judeţul Timiş, în această perioadă de Pandemie Covid 19, şi am înţeles să fim solidari şi să sprijinim atât pe membrii noştri din STMF, cât şi pe ceilalţi colegi care nu sunt membrii în STMF sau în Patronatul Timiş. Credem că mai devreme sau mai târziu, vom conştientiza cu toţii importanta sau onoare de a face parte dintr-o Asociaţie Profesională condusă de o mână de colegi inimoşi care încearcă să schimbe în bine, să construiască şi să lanseze o serie de proiecte profesionale minunate menite să prezinte adevărata dimensiune a Specialităţii nobile de Medicină de Familie din România.

Sunteţi invitaţi cu toţii, cei care credeţi că vom putea îmbunătăţi şi dezvolta Societatea Timiş de Medicină de Familie, să contribuim împreună la perfecţionarea acestei asociaţii profesionale de elită.

Dezideratul nostru este că împreună vom fi mai puternici şi respectaţi, pentru promovarea sănătăţii pacienţilor noştri care reprezintă o mare familie!

Medicina de Familie este baza sau temelia unui sistem medical modern European.

Cu stimă,

Dr. Iacob Mihai.

Preşedinte STMF

Colegiul Director STMF

Leave a comment