Primii 50 de medici de familie implicați în campania de vaccinare anti-COVID, premiați la Timișoara

Luni 10 ianuarie, la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timișoara, primii 50 de medici de familie din județul Timiș care avut curajul să se înscrie în programul pilot de vaccinare anti-COVID19 au fost premiați de către Societatea Timiș a Medicilor de Familie.

Distincțiile au fost înmânate de primarul Dominic Fritz. Cu acest prilej  el i-a felicitat pe toți cei 146 de doctori înscriși în program și i-a asigurat de susținerea Primăriei Timișoara, în continuare.

De asemenea, directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș a atras atenția că acest extraordinar program prin care medicii de familie s-au implicat și se implică in mod direct în campania de vaccinare este o normalitate. “O normalitate pe care dumneavoastră a-ți împins-o din spate, de aceea DSP Timiș vă multumește”, a subliniat dr. Flavius Cioca.

Dr. Mihai Iacob, președintele STMF, a făcut o prezentare a proiectelor pe care societatea le-a desfășurat cu mare succes în lupta cu pandemia. El a amintit că cei 146 de medici au inoculat până acum 40.000 de pacienți în Timiș, iar la nivel național, au fost vaccinați 2 milioane de către medicii de familie din întreaga țară.

În final  dr. Mihai Iacob și dr. Elisabeta Spătaru, membru în consiliul director, le-a mulțumit doctorilor care au avut curajul să se înscrie în programul pilot de vaccinare anti-COVID19, în cabinetele lor.