Seminar gratuit screening hepatite virale B/C/D

In perioada 21-22 februarie 2020 va avea loc un seminar de formare destinat medicilor de familie in cadrul proiectului LIVE(RO) 1 – Formarea personalului medical din România pentru screeningul populațional al infecțiilor cronice cu virusuri hepatitice B/C/D.Seminarul va fi susținut de lectori cu experiență notabilă în gastroenterologie si medicina interna, cadre didactice universitare si/ sau cu activitate de cercetare in domeniu.În derularea activităților formative sunt cuprinse si secțiuni hands-on de ecografie/ elastografie hepatică,teste rapide.Participarea este gratuita. Seminarul este creditat cu 10 puncte EMC.Prezenta este obligatorie in ambele zile de curs.Locatie: Hotel Ambassador, Timisoara, judet Timis.Locuri limitate!
Decont transport.Pentru decontul de combustibil va rugam ca pe bon sa solicitati la statia de carburant inscrerea CUI-ului RO 6311723. Alimentarea se va face in data de 20 sau 21 februarie.Se va deconta contravaloarea a 7.5 litri de carburant la 100 km parcursi pe distanta cea mai scurta(www.distanta.ro <http://www.distanta.ro/>).In cazul in care folositi transportul public, va rugam sa pastrati biletele de transport pentru decont.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte, pe care le veti avea la dvs in ziua seminarului:

  • ØCopia cartii de identitate (CI)
  • ØCopia certificatului de membru al Colegiului Medicilor
  • ØCopia certificatului de inregistrare a cabinetului (CUI), cabinet in contract cu CNAS.

Seminar dedicat medicilor de familie aflați în contract cu Casa Nationala de Asigurări.Pentru a raspunde criteriile impuse de Finantator, va rugam sa va asigurati ca nu ati mai beneficiat de program de formare in acelasi domeniu(hepatite virale) printr-un alt proiect finantat din POCU.
Pentru inscriere la seminar, va rugam sa accesati linkul de mai jos:
https://forms.gle/kmLEYinD6HsM6Soz9 <https://forms.gle/kmLEYinD6HsM6Soz9>
Pentru a putea urmari activitatea din cadrul proiectului si a afla mai multe informatii despre acesta, va rugam sa dati like paginii oficiale de Facebook a Proiectului LIVE(RO) 1 – Formarea personalului medical din Romania pentru screeningul populational al infectiilor cronice cu virusuri hepatitice B/C/D.
https://www.facebook.com/Livero-Screening-popula%C8%9Bional-al-infec%C8%9Biilor-cu-hepatite-virale-111432356959337/ <https://www.facebook.com/Livero-Screening-popula%C8%9Bional-al-infec%C8%9Biilor-cu-hepatite-virale-111432356959337/>
Revenim prin email cu agenda finala a seminarului.
Persoana de contact:Mihaela Potirnichetel.: 0742 450 233
Cu consideratie,