Studii Clinice în Medicina de Familie

Stimați colegi,
Așa cum am prezentat la ultima Ședința lunară comuna STMF-Patronat, am initiat anumite demersuri in ceea ce privește activitatea de cercetare științifică in cabinetul medicului de familie din România.
In acest sens va prezint mai jos, o informare a unor colaboratori din domeniul cercetării medicale, care va pot ajuta sa va obtineti AUTORIZATIA pentru a putea participa la Studii Clinice in viitor.
Va rog pe toti cei interesati sa participati la studii clinice, activitate de cercetare in medicina primara sau doriti sa va acreditati in acest sens sa apelati cu incredere la doamna Ágnes-Anikó Dotterer-Kiszely.
De asemenea va anunt ca Societatea Nationala de Medicina de Familie organizeaza cursuri pentru medici formatori, unde voi participa si eu in calitate de lector la modulul de cercetare stiintifica in medicina de familie. Mai multe detalii pe site-ul SNMF:
Societatea Nationala de Medicina Familiei <https://snmf.ro/>
Societatea Nationala de Medicina Familiei
Cu stima,
Dr Mihai Iacob,
Președinte STMF
Studii clinice – implicarea medicului de familie
De ce?
• Pacienții pe primul loc – prin participarea medicului de familie la studii clinice, pacienții lui pot beneficia gratuit de medicamentul studiat.
• Prin participarea la un studiu clinic, în afară de beneficiile imediate prin accesul la terapia inovatoare si investigații de specialitate, atât pacientul cât și medicul de familie contribuie la cercetarea medicală și dezvoltarea de noi tratamente mai eficiente și sigure, care să vină în folosul mai multor pacienți.
• Participarea la studii clinice aduce un plus prestigiului medicului de familie precum și țării în care se desfășoară studiul respectiv. România este o țară cu un potențial mare de a desfășura studii clinice.
Cum?
• Primul pas: obținerea Autorizației unității pentru efectuarea de studii clinice cu beneficiu terapeutic de la ANMDMR.
Cu recomandarea Dr. Iacob Mihai Sorin, echipa MDX Research Timișoara vine în ajutorul medicilor de familie în vederea depunerii documentelor la ANMDMR și obținerea Autorizației unității pentru efectuarea de studii clinice cu beneficiu terapeutic.
Detalii suplimentare la adresa de email: aniko.dotterer-kiszely@mdxresearch.eu <mailto:aniko.dotterer-kiszely@mdxresearch.eu>, telefon 0040722209957.
Ágnes-Anikó Dotterer-KiszelyPharmacist/Gyógyszerész, MKVT tag+4(0) 722 209 957THE RING, Loichita Vasile 1-3, Building C, Office 2300633 Timisoara, ROMANIAhttps://mdxresearch.eu/ <https://mdxresearch.eu/>
Dr. Iacob Mihai