WFUMB 2021 Timisoara

Stimaţi colegi,

În Timişoara va avea loc anul viitor, în perioada 26-29 Mai 2021, Congresul Mondial de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie – “The 18th WFUMB 2021 Congress”, Congresul European EFSUMB 2021(Federaţia Europeană de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie) – “The 33th Congress of EFSUMB”, şi Congresul Naţional SRUMB 2021 de Ultrasonografie Generală -“The 24th Naţional Conference of SRUMB”. Preşedintele Congresului WFUMB2021 este domnul Profesor Dr. Sporea Ioan. 

Precizăm că tot în anul 2021 Timişoara a fost nominalizata Capitala Culturală Europeană ceea ce reprezintă un moment unic de a vă invita să vizitaţi într-un număr cât mai mare “oraşul florilor” sau “Mică Viena”.

Vă aşteptam pe toţi colegii medici de familie, care doresc să înveţe din secretele ultrasonografiei clinice, să participe la acest Regal de Ultrasonografie Mondială.

Este un moment unic în istoria Ultrasonografiei Clinice din România şi vă aşteptam să participaţi alături Grupul de Lucru Ecografia MF al Societăţii Naţionale de Medicină de Familie şi alături de Grupul European de Ultrasonografie în Medicină de Familie – EUVEKUS/EADUS/AEDUS cu sediul la Vienna-Austria.

De asemenea Societatea Timiş de Medicină de Familie se va implica direct la susţinerea şi dezvoltarea ultrasonografiei generale în practica medicilor de familie la nivel local, naţional, european şi mondial, având în vedere numărul mare de colegi care au obţinut competenta de ultrasonografie generală în Centrul Universitar Timişoara, dar mai ales prin numeroasele proiecte la care lucram în prezent, Dorim să oferim tot sprijinul nostru având în vedere faptul că există o foarte bună colaborare interdisciplinară şi suntem alături de echipa organizatoare a acestui eveniment unic din domeniu Ultrasonografiei generale.

Precizăm că înregistrarea la această conferinţa şi alte detalii puteţi găsi direct pe site-ul Congresului WFUMB 2021:

18th World Federation for Ultrasound in Medicine and Biology Congress – May 26-29, 2021, Timisoara