Wonca Europe Newsletter – Articol EUVEKUS – link Wonca

https://www.woncaeurope.org/news/view/featured-network-euvekus-eadus?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_20-08       

  Articol publicat în  WONCA Europe Newsletter, despre European Ultrasound Working Group – EUVEKUS/EADUS.

Este o deosebită onoare să avem o prezentare a activității noastre și a rezultatelor obținute pe parcursul a 25 de ani de muncă asiduă și România să poată să conducă un viitor grup de interes european al WONCA (Organizaţia Mondială de Medicină Familiei).                 

    Pe această cale vă lansăm invitaţia tuturor celor interesaţi de practicarea ecografiei clinice în activitatea voastră zilnică, de a participa alături de noi la viitoarea Conferinţa care va avea loc în Austria, creditata CME, sub egida EFSUMB (Federaţia Europeană de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie), la cel mai nou şi modern Spital construit în Vienna: Nord Krankenhaus Wien, în perioada 5-6 Decembrie 2020, intitulată:”The Point of Care Ultrasonography în Family Medicine and Ambulatory Healthcare”.

Reamintim ca la aceasta Conferinta vor participa in calitate de Keynote Speakeri atat actualii Presedinti EFSUMB: Prof Paul Sidhu, Prof. Adrian Saftoiu cat si Presedintele WONCA Europe : Prof Shlomo Vinker.                               

  Detalii despre înscriere şi participare pe site-ul Conferinţei

https://eurosonpocus2020.com/                    

> Linkul Wonca Newsletter :

> https://www.woncaeurope.org/news/view/featured-network-euvekus-eadus?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_20-08

Leave a comment